Oskarkjoler 2011

Nå skal jeg prøve å være litt motepoliti. For ca. en uke siden var det oskar. Og som vanlig stilte kjendisene opp med vakre kjoler, og noen som ikke var fullt så vakre. Jeg skal nå dømme noen av kjolene etter min mening, kanskje du har din egen mening. Hvis du har det så skriv det inn i kommentarfeltet. Jeg trekker også ut en tilfeldig vinner.

Anne Hathaway Oscars Red Dress 2011 Anne Hathaway Looks Glamourous in Valentino at the 83rd Annual Academy Awards Photos

Selv elsker jeg denne dama. Jeg synes Anne Hathaway er helt rå.

liker med kjolen: Jeg liker at kjolen har et fint snitt og sitter som et skudd på henne. Jeg liker at hu har machet med rød leppestift og nydelig hårsveis.

liker ikke med kjolen: Den er fin oppå, men så blir den bare styggere og styggere. For meg ligner det litt på en gardin nederst.

Å noe så søtt. Selena Gomez og Justin Bieber passer perfekt til hverandre.

Liker med Selenas kjole: Den er veldig elegant med en nydelig lengde. Hun machet det hele med en søt liten veske og røde lepper.

Liker ikke med Selenas kjole: Jeg er ikke helt med på det belte. Dessuten burde hun hatt litt større pupper slik at kjolen ble mer fyldig.

Sharlett Johannson er utrolig vakker!

Liker med kjolen: Jeg liker ikke så mye, men fargen er fin og det er jo kult med blonder.

Liker ikke med kjolen: For det første, så er det kanskje litt gjennomsiktig? Jeg liker heller ikke det lille "sløret" som er bak på kjolen.

Nathalie Portman er vakker selvom hun er gravid.

Liker med kjolen: Den er veldig elegant og enkel. Passer veldig bra til en gravid mage.

Liker ikke med kjolen: Jeg er nok ikke begeistret for skoene. Jeg liker heller ikke den v-halsen som får kjolen til å se litt konete ut.

Agelina Jolie er verdens fineste!

Liker med kjolen: Den er svart,enkel og utrolig eligant. Jeg forelsket meg i denne kjolen fra første stund.

Liker ikke med denne kjolen: Jeg er ikke helt med på bryst-løsningen. Ikke så begeistrer for de rundingene der oppe :-)

 

det var det, håper jeg klarte meg bra.

-thisisnotme.blogg.no

kos og klem meg

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits