Heia Norge !!!!!

Nå er jeg sååå glad. Norge vant gull, igjen! Jeg elsker Norge, Petter Nortug og hele VM. Hvis dere så slutten av stafetten, da han gikk sidelengs overmålstreken og svensken bare var 1sekund bak han. Jeg fikk hjertet i halsen jeg!

Norge har nå vunnet 6 gull eller noe, og vi nordmennene er så stolte over våre skiløpere, men tenk når de ikke vinner. Da blir vi kjempe skuffet. Vi setter så store krav til de at vi glemmer hvordan de har det. Jeg tror de føler mye press.Jaja. Nå er det vinterferie for min del, vet at mange er ferdige! Å det skal bli så godt å komme fekk fra skolen,vekk fra alle egentlig. Når læreren så "god vinterferie" kjente jeg det kribla i magen, og i hele kroppen. Følelsen av frihet og alt mulig.

I dag skal jefg i byen å bruke opp bursdagspengene (hehe). Jeg er dårlig til å spare. Men jeg tenkte jeg skulle skaffe meg nye converse. Jeg har et par fra før, men det skader ikke med et til. Jeg bare elsker converse.

 

-laget av thisisnotme.blogg.no

kos og klem fra meg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits