Blogger jeg leser

Hei, hva skal til for at du skal lese en blogg? For meg så er det helt klart. Det er de bloggene som bare skriver så bra og jeg liksom blir tiltrukket til det de skriver. Det er mange blogger jeg har lest, som er bra ogsånn, men som ikke drar meg med i hverdagen deres. Hvis du skjønner. Akkurat nå leser jeg 5 blogger fast. Og de bloggene har jeg vært fast av lenge. Det er som om jeg kjenner personen selvom jeg ikke kjenner den. Jeg føler at jeg liksom vet så mye om den, både tykt og tynt. Når Voe sluttet, lurte mange på hvorfor folk var så triste. Hun var jo ikke dø. Men for mange, innkludert meg, så føltes det akkurat sånn. Vi kjente henne, på en måte, og følgte henne gjennom alt hun opplevde hver dag, og så plutselig så var hun borte.

Jeg er selvfølgelig innom alle bloggene deres også, men disse er mine favoritter:

http://l0ve.blogg.no/

http://andreabadendyck.blogg.no/

www.haawt.bogg.no

www.sofiemusikk.blogg.no

www.idonn.blogg.no

Hvilke blogger leser du?

-thisisnotme.blogg.no

4 kommentarer

Fredrikke

11.jun.2011 kl.14:33

masse forskjellig <3

Malin - kommenterer tilbake

11.jun.2011 kl.15:13

Jeg leser alle bloggene til de som kommenterer på min blogg pluss kristineam.blogg.no, carolinemaria.blogg.no og noen fler;)

Mia - kommenterer tibake

11.jun.2011 kl.19:40

mange;)
Mange det egentli :)

-Maiken

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits