Vil du bli vurdert?

Da skal jeg sette i gang med en vurderingsrunde. Det er mange blogger der ute som bare venter på en stjerne som skal skinne på den. Kjenner meg igjen. Mye jobb, ingen respons.

Jeg kommer til å gi to grundige vurderinger. Med karakter, tips osv. For å være med må du skrive i kommentarfeltet hvorfor akkurat du skal bli vurdert. Jeg plukker ut de 5 kommentarene, og så trekker jeg 2 ut av de.- hvorfor skal akkurat din blogg få en vurdering?

-THISISNOTME

5 kommentarer

Idunn ♥

14.jun.2011 kl.00:35

fordi du er veldig søt, og jeg vil veldig gjerne ha en vudering :3

Malin - kommenterer tilbake

14.jun.2011 kl.12:23

Jeg vil veldig gjerne ha en vurdering, ettersom jeg synes det er gøy å høre hva andre mener om bloggen min:)
sv: tna, så søt du er! <3 det samme til deg! <3

hmm. liker egentlig å få tilbakemelding på det jeg gjør, og syntes det er ekstra morsomt når det gjelder bloggen. for da får jeg høre ting jeg er bra på, og ting jeg kan gjøre bedre :-)

Mimi

14.jun.2011 kl.22:36

Hadde vært kult med en vurdering. Jeg synes min blogg skal få en vurdering fordi jeg står på hver eneste dag for å ta gode bilder, redigere dem og skrive engasjerende, hverdagslige og nyttige blogginnleggg. Jeg synes også det er veldig bra og få respons på det man gjør så jeg vet hva jeg gjør bra og hva jeg kan gjøre bedre.

Bra du gidder å vurdere, det betyr mye for bloggere å få respons! :)

Nina - Kommenterer tilbake ♥

14.jun.2011 kl.23:09

Det er vel egentlig ingen spesiell grunn til at jeg vil bli vurdert, men det er mye lettere å forbedre bloggen sin når man ikke bare har sitt eget syn på ulike ting.

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits