Bloggvurdering

Sorry for lite blogging, men i dag var jeg på sånn komf møteinskrivning. Nå må jeg skynte meg for jeg skal på overnatting ! KOS. Så i morgen lover jeg at jeg skal ha en skikkelig bloggdag.

Da skal jeg ha bloggvirdering. Den første som får en vurdering er.....

http://malinstha.blogg.no/

Positivt med bloggen:

Den søte jenta bak bloggen heter Malin. Selv elsker jeg bloggen. Hun er veldig aktiv og blogger ofte. Hun har pene bilder, og blogger om mote, hverdagen hennes, og det som inntriserer henne. Hun har også et veldig ryddig design på bloggen, noe som er veldig bra <3 Du bør ta en titt på bloggen hennes. Den er topp.

Tips:

Hun skriver veldig bra, men kanskje hun kan skrive litt mer på hvert innlegg. Hun har mange pene bilder, og det er det mest intressante med blogger, men gjerne litt mer skrift hadde ikke gjort noe.

Karakter:

Jeg gir søte Malin en sterk 5èr !

Den andre heldige bloggeren som får en vurdering er http://secretinspiration.bloggr.no/

Positivt med bloggen:

Den søte jenta bak bloggen jeter Mimi. Jeg liker det hun skriver, og at hun skriver med egne meninger. Hun skriver veldig bra, og innholdet mellom mote,hverdagsliv og innteresser er bra blandet slik at bloggen ikke blir kjedelig å lese.

Tips:

Selvom det er bra med redigerte bilder, synes jeg kanskje Mimi overdriver en smule. Det hele kan virke litt rotete. Headeren er også en smule overdrevet.

Karakter:

Jeg gir Mimi en sterk 4èr.

 

Hva synes du om bloggene?

-thisisnotme

 

 

2 kommentarer

Madde <3

15.jun.2011 kl.22:06

Veldig fin blogg du har :)
tna, tusentakk! :-D så søt du er! :-)<3

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits