På ønskelista...

Jeg har jo nettopp vært i London, og da skulle jeg selfølgelig innom Niketown for å kjøpe en joggetighs jeg så inderlig trenger. Men tror du ikke vi glemte å gå inn der?! Det er så typisk. S åda har jeg sett på jogge tightser på nettet¨, og jeg har funnet en jeg skal kjøpe bare jeg må spare litt først. Hvis ikke blir det nok noe H&M greier, de har jo også sportsavdeling. Men denne er den jeg sikler etter å kjøpe akkurat nå:

 

Nike - Filament Tight

Den er fra nelly.com og kan kjøpes HER. Den koster 399kr

Ellers så skulle jeg jo fortsette med temauker, det er tre igjen. Mat og helse, Sminke, og Musikk. Isteden for å ha det hver sin uke skal jeg heller blande det litt og bare blogge om det hvilken uke jeg vil, og hvilken dag jeg vil. Grunnen er at det er sommerferie og jeg skal reise vekk, og sånn, så da blir det bare kaos hvis jeg skal fortsette med temauker, Agree?

-thisisnotme ♥

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits