Ha tro på deg selv

Heisann <3 Da tenkte jeg jeg skulle ha et skriveinnlegg. Det er lenge siden nå, og jeg synes det er veldig godt å få ut noen tanker, og få respons fra dere om mine tanker. Dette kommer jeg til å gjøre oftere, men jeg håper så inderlig at dere leser det jeg skriver, og ikke bare klikker forbi, for når jeg leser sånne innlegg begynner jeg å tenke, og det får meg til å bli bedre. Håper dere skriver hva dere synes om det under her. U make my day!

Det jeg tenkte å ta opp var troen på oss selv. Jeg vet at det er uendelige jenter der ute som har ekstremt dårlig selvtillit. Det har jeg selv også noen ganger. Det å se seg i speilet, tenke at du ser grusom ut, føle seg uvell, og føle at ingen liker en, det er ingen god følelse. Det er en følelse det er umulig å sette ord på. Den følelsen er noe ingen fortjener å ha. Virkelig. Selv har jeg tenkt en del ganger om hva som egentlig er meningen med livet. Hvorfor er jeg her? Hva er vits med verden hvis den bare skal gjøre menneskene såret? Skal ikke denne verdenen være en vidunderlig plass å være? De jentene som har dette sånn hver dag, dere må tenke om igjen. Dere er nydelige, virkelig. Ikke minst er dere modige. Dere er modige som greier å pushe dere selv til å stå opp hver dag. Dere som kjemper dere gjennom vanskelige perioder. Dere er tøffe. For meg så går disse følelsene av og på hele tiden. En dag føler jeg meg som en uverdiløs skapning, men som oftes føler jeg meg elsket. Jeg har lært meg å tenke på de som virkelig er glade i meg, og ikke på de som ikke er det. Bruk tiden på de personene som hjelper deg i hverdagen, de du gleder deg til å se, de du ser opp til. Det er de som er dine ekte venner, ikke de du er nervøs for å møte, for kanskje ikke håret er perfekt, eller rommet er rotete. En virkelig venn bryr seg ikke om det, virkelig ikke. Det må du huske! Du må tenke at du er elsket, at du gjør verdenen bedre for andre. At det er mange som er glade i deg, og at du bare er inni en vanskelig periode, for tro meg. Det kommer til å gå bedre. Bare gi selvtilliten litt tid. Vær fornøyd med deg selv, du er god nok i massevis!

Så neste gang du ser deg i speilet, fortell deg selv hvor nydelig det er. Opp med hodet. Ikke pirk på det som ikke er perfekt, men fremhev det du liker med deg selv. Stå på! Du klarer dette! Ha tro på deg selv.

Hva er dine meninger?

-thisisnotme ♥

Én kommentar

julie

04.jul.2011 kl.20:54

enig i alt du skrive <3

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits