5 kjappe skjønnhetstips

Vell, overskriften forklarer vel alt! I dag har jeg forresten bestemt meg for å ha en bloggdag, altså legge ut mange innlegg. Minst 2 til. Så stay tuned!

Da var det skjønnhetstipsene. De er utrolig enkle, men funker allikevel.

  1. Etter at du har vasket håret skyller du håret med iskaldt vann. Dette gjør at håret blir friskere og ser bedre ut.
  2. Det er ikke bra med for mye shampoo. Har du kort hår bør du ta en shampoo"klump" som er like stor som en 1-kroning. Har du langt hår bør du ta i en shampoo"klump" som er like stor som en 5-kroning. Dette fordi du skal få skylt ut alt shampoen. Synes du det er for lite bør du heller ta shampoo og skylle håret to ganger.
  3. Har du nuppehud på armene (permanent), er det lurt p ta på aloe vera om kveldene. Det funker utrolig bra, og nuppene forsvinner.
  4. Du har kanskje sett reklamen for "betakarokteen", som er vitaminer du kan ta for å bli brunere. I de vitaminene inneholder det det som er i gulrøtter. Så hvis du spiser mye gulrøtter vil du faktisk bli brunere.
  5. Er du solbrent vil du selfølgelig bli brun etterpå. Da må du smøre deg med aloe vera, så blir det brente brunt.

Bytter shampoo hele tiden. Nå bruker jeg evital, som er  veldig fornøyd med.

 

Senere blir det outfit, jeg skal vise smykkene mine, og kanskje en liten konkurranse.

Hvilken shampoo bruker du?

-thisisnotme ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits