Redsel i hverdagen

Hey! Jeg aner ikke hva som skjedde men, innlegget under ble helt mislykket. Halvparten av innlegget vil ikke vise seg. Min pc er ikke den smarteste i flokken.

 Redsel i hverdagen tenkte jeg at jeg skal skrive litt om. For tenk deg om nå. På slike spørresjeamer på nettsider o.l spør de kanskje om hva du er redd for. Du svarer sikkert mørket, edderkopper, høyder osv. Men er det virkelig det du er redd for mest av alt? Jeg svarer også slik, er ikke noe bedre selv, men nå som jeg tenker meg om. Jeg er jo redd hver dag. Jeg er livredd for at noen jeg står veldig nær skal dø. For at et familiemedlem skal få kreft, at jeg skal bli voldtatt eller at en av bestevennene mine skal flytte til en annen by. Jeg blir livredd når mamma for eksempel er på forening, og så kommer hun senere hjem en det hun har sagt at hun skulle. Da får jeg vonde tanker i hodet. Tenk om hun har blitt kidnappet eller at hun har havnet i en bilulykke. Disse tankene preger meg hver eneste dag. Og jeg er sikker på at de preger deg også. Når jeg er hjemme alene blir jeg fryktelig redd når jeg hører en lyd. Da kommer tankene om tyver, kidnappere eller noe mye verre som man ser på nyhetene eller leser om i blader.

Det å være redd er en fryktelig følelse. Tiden står stille. Man får lyst til å bare sveve av sted. Det er ikke greit å være redd, men det å være så sykt redd for et familiemedlem hjelper oss egentlig veldig mye i hverdagen, faktisk. For selvom jeg er veldig sint på for eksempel broren min, så tilgir jeg han, og jeg vet at jeg er utrolig glad i han, når jeg er redd det skal skje noe med ham.

Jeg vet om personer som har mistet moren sin tidlig i oppveksten. For en utrolig grusom opplevelse! Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort hvis noe sånt hadde skjedd. Hadde sikkert hatt mest lyst til å låse rommet mitt og aldri komme ut igjen.

Men sånn er livet. Oppturer og nedturer. Redsel og glede. Det er noe vi mennesker bare er nødt til å leve med. Ingen kan gjøre noe med det. Men det at man er redd for noen er bare et tegn på at man er glad i den personen og alle rundt oss.

-thisisnotme ♥

www.lbhl97.blogg.no

Én kommentar

kjempe bra innlegg, er 100% enig. Sånn er livet dessverre :/

Fin blogg :D

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits