Lykke

Hvem er jeg egentlig? Hvorfor er jeg akkurat sånn? Hva er lykke for meg? Hva gjør meg lykkelig? Hva er meningen med livet? Disse spørsmålene surrer nok rundt i alle våre skrullete hoder.

 Det viktigste for meg er å finne ut hva lykke er. Når er jeg egentlig lykkelig? Er det når jeg har fått ukelønn, når det nye mag kommer i postkassa, når vi får sommerferie eller når dagens middag er min favoritt? Når man er i de situasjonene så er det gjerne det som gjør oss lykkelige. Det er sånne småting i hverdagen som får meg til å smile hver dag, såm faktisk klarer å motiverer meg. Det er helt greit at det er slike ting som gjør oss lykkelige. Virkelig. Selvom lykke egentlig skal være at hele familien er samlet, at ingen er syke eller fred i verden. For det er det som virkelig gir deg livslykken, og det vet alle! Men når man er vant med at disse tingene er på plass, hva da? For meg så er det virkelig bare de små tingene som gjør den store forskjellen. Det er det. Tenk hvor kjedelig livet hadde vært uten en eneste fridag, uten et eneste magblad for å fordrive tiden med. Det hadde ikke vært gøy, hadde det vell? For det er vel det vi søker i lykke? Morsmot, trygt, gøy...

En annen ting som gir meg lykke er tradisjonene mine, og i min familie. Vi har faste tradisjoner til nesten alle tider. Kjedelig, kanskje? Nei, ikke i det hele tatt. Men når man har slike tradisjoner føles det som om hele verden går i bakken hvis mamma bestemmer seg for å ikke pynte juletreet på lille julaften, at pappa glemmer å gjemme påskeeggene på hytta, eller at storebroren min sitter på feil plass med middagsbordet. For det er tradisjoner som skaper et trygt liv. Et trygt og godt liv.

Men nå er jeg så trøtt at det snart svartner for meg. HAHA, det er alltid sånn at jeg bare må se en til episode, og så blir det liksom fire til. hihi. Jeg må virkelig då snudd døgnrytmen min.

-thisisnotme ♥

Hva er egentlig lykke for deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits