inspirasjon; Modeller

Heisann  <3 Da var det modeller jeg skulle ta opp. Vell... Må bare samle hodet mitt først! Jeg tror jeg har fått hjernerustelse. Haha. På lekeland var det en unge som hoppet (!) på hodet mitt! Sykt vondt!

Men nok skravling. Modeller... Det er noe magisk med dem, synes jeg. Ser man de utenfor settet, og bilder, ser de ut som helt normaler jenter. Men, på bilder klarer de å se helt fantastiske ut. Det er det som er en god modell for meg. En som får et bilde til å være magisk, men å være spesiell er også litt viktig, synes jeg. Uten at jeg skal late som om jeg kan alt om dette. Men for at i hvertfall jeg skal kjenne igjen en model, er når de har noe spesielt med seg. Under her har jeg plukket ut 3 av mine favoritt modeller, og f.eks Lindsey Wixson har virkelig noe annderledes med seg. Jeg klarer ikke å bestemme meg om det er mellomrommet mellom tennene, eller om det er de vidunerlige leppene. Noe med henne er det i hvertfall.

Her er mine favoritter:

Lindsey Wixson:

Kate Moss:

 

 

Jessica Hart:

Jessica Hart

 

Hvem er dine favorittmodeller?

-thisisnotme ♥

Én kommentar

Malin - kommenterer tilbake

15.aug.2011 kl.12:03

Mine favoritt modeller er Jessica Hart og Tyra Banks;)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits