Ukas tips; forever alone

Heeei <3 Ukas tips er jo egentlig på fredager, men siden det ikke ble blogging i går tar jeg det heller nå!

Ukas tips er egentlig å bare være alene. Hahah, det hørtes rart ut... Men det er viktig. Hver helg tenker jeg liksom at denne helgen må jeg gjøre mye, og være med venner 24 timer i døgnet.

¨Men nå er det lørdag og jeg sitter på rommet mitt... Drikker farris, ser yndlings serien min (helst mange episoder) og bare slapper av. Tar gjerne en ansiktsmaske etterpå. Det er så utrolig deilig. Å bare være alene en gang i blant. Så det anbefaler jeg virkelig! Når får du liksom tid til å lese i boken din eller se mange episoder på rad ? Ikke ofte. Så det å bare slappe av, gjør helgen bra det åsså! Jeg sitter selvfølgelig ikke på rommet mitt fra fredag til søndag. I går kveld var jeg hos venninen min og i morgen gjør jeg kanskje noe. Men i dag føltes det bare helt fantastisk å bare være hjemme!


Jeg anbefaler virkelig en av disse bøkene!!


Digger disse MYKE sokkene!

Hva skal du i dag?

-thisisnotme ♥

Én kommentar

julie

03.sep.2011 kl.15:29

prøve å få tak i deg ( som btw har skrudd av mobilen!!!!!!!) - svar telefonen!<3

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits