Idunn - verdens søteste blogger

Heei <3

Har dere besøkt www.idonn.blogg.no før? Nå er hun igang med en konkurranse hvor du kan vinne:

Solkort, soltatoveringer og neglefiler. Det jeg må gjøre for å delta er å skrive et innlegg om konkurransen og om bloggen hennes, pluss å like facebook siden hennes. Jeg syntes dette hørtes veldig bra ut, for hvor mye farge har dere igjen nå egentlig? Jeg har ingenting, og vil gjerne få litt farge til vinteren, hvor jeg ellers er hvit som snøen!

Så var det Idunn da! Jeg tror hun er den søteste jeg har sett noen gang! Omg! Jeg elsker stilen hennes og det at hun tørr å gå med ting, andre ikke hadde turt! Hun har virkelig blitt et forbilde!

Det går ikke en dag uten at jeg leser bloggen hennes! Den første gangen jeg lese bloggen hennes var når hun ble kåret til sånn "uken blogg" ting. Etter det har jeg vært helt hekta! Du bør virkelig lese bloggen til den søte 16 år gamle jenta fra Tønsberg!

www.idonn.blogg.no

 

Leser du bloggen til Idunn?

-thisisnotme ♥

Én kommentar

Celine

12.sep.2011 kl.22:15

Jepp !!! det er en av de beste bloggene jeg vet ooom!! <3

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits