I`m back, bitches !

Hei, alle søte! Nå er jeg her igjen! Å, som jeg har savnet å blogge. Hver gang jeg gikk inn på pcèn, var det liksom blogg.no som var det første jeg gikk inn på... glemte helt at jeg hadde pause hver eneste gang! Men jeg tror det var veldig bra med en pause. Med tanke på at bloggingen vil bli mer intressant og mer aktiv fremover, siden jeg har sugd til meg all den inspirasjonen det er å finne!

Denne helga skal bli en skikkelig blogghelg, eller dere aner ikke! Det var over 20 grader i Stavanger i dag!!! Varmere enn i sommer, så jeg får se om det blir så mye blogging, men jeg skal nok få det til. Eller, jeg SKAL få det til! Det blir innkjøp, outfit, interiør, sminkevurdering og mye annet de nermeste dagene. Med andre ord... stay tuned!

Nå skal jeg krølle meg sammen i sofaen, se fortsettelesn på Idol, spise skjokolade, og bare nyte fredagskvelden! Dere er såå heldige, dere som har ferie! Vi har ikke før om en uke :( Jaja, den som venter på noe godt, venter jo ikke forjeves! Okey, nok babling!

Dette var jo bare et sånn hei innlegg. Outfit kommer straks!

-thisisnotme ♥

Én kommentar

Birgit

30.sep.2011 kl.21:49

glede meg, kos me helg!<3

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits