bikbok høst 2011

Hei, alle kjære lesere! Øynene mine klare så vidt å holde seg åpne! Er dautrøtt. I kveld så jeg og noen veninner "fritt vilt 2". Herregud! Jeg tror ikke jeg er skapt til å se sånne filmer. Jeg satt med puta foran øynene 3\4 av filmen sikkert, haha <3

Som sikkert mange vet er Whitney Port(!!) gjestedesigner for bikbok denne høsten! Som jeg gleder meg! Jeg har bladd litt i bikbok magasinet (er å finne gratis i bikbok butikker, kan, kan også lese det HER), og jeg har funnet mange pene skatter jeg bare må ha til høsten! Og det at Whitney Port er designeren, gjør det liksom ikke mer kjedelig å bruke penger på bikbok dette halvåret!

Whitney Port beskriver selv kollekjonen sin som en blanding av en maskulin og feminin følelse. Elegante silke- og blondestoff er å se mye av!

Noe jeg gleder meg mest til er at det skal komme sko i bikbok butikkene! Skoene slippes ut i uke 44! Der det kun er sju forskjellige skopar å velge mellom, men man kan velge mellom høye hæler, platåsko, kilesko og peep. Akkurat det som er in og veldig stort denne høsten. !

 

Whitney Port har en fantastisk stil, som jeg bare elsker, og hun har definitivt blitt mitt nye stilikon! Jeg vet jeg kommer til å like kollekjonen! Jeg elsket jo Jenny Skavlan sin gjestekolleksjon i fjor! Og, jeg snakker vel for mange når jeg sier at Whitney er råere enn Jenny!

Natta, kjære lesere <3!

-thisisnotme ♥

 

 

 

3 kommentarer

Natta :)
BikBok<3
elsker bikbok :)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits