Apps

Hei, dere ! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kirken. Ja, du leste rett, men ta det med ro! Jeg er kofirmant i år, og da må man gå på 8 gudstjenester. Egentlig litt godt å komme seg i kirken! Jeg føler meg liksom så ren og snill og god etter å ha vært der, dessuten er det gratis kaker og saft!

Nå tenkte jeg at jeg skulle anbefale noen apper for dere. Fire praktiske apper og 4 spill. For det er jo 100000000000000 apper å finne på appstore, og ikke alle er like gode. Men det er en del som er smarte å ha. Sånn som disse:

Har du blogg er blogg.no appen et must! Her kan du blogge, lese kommentarer osv.... Kjempe bra! Den er gratis også!

Facebook appen MÅ du ha! Her kan du finne/gjøre alt! Det er 1000 ganger bedre, enn å gå på nettet på iphonen! Denne er også helt gratis.

Bikbok appen er min klare favoritt! Her får du gode tilbud, stylguider og vite hva som er nytt i butikken hver uke! Den er også gratis.

Deli de luca appen er smart å ha. Her dår du spesielle tilbud, og du kan se om det er en deli de luca nær deg!

SPILL:

Haha, kanskje sitter du å ler nå, men Josefine appen er kjempemorsom. Den er ikke barnslig eller noe. Den er nemelig litt sånn super mario. Du skal gå gjennom baner og skaffe nøkler! Morsom! Den er gratis.

Angry birds har vel de fleste. Den er veldig morsom, og avhengende! Masse tidsfordriv! Denne koster 6 kr.

Cut the Rope er veldig gøy! Den koster ingenting, men skal du gå gjennom ekstra baner koster dette!

Bubble shoot er vel den appen jeg har brukt mest tid på da. Kjempemorsom! Den er gratis (Haha, som dere ser liker jeg gratise apper!).

 

Det var mine favoritt apper! Nå står rydding for rommet og en joggerunde for tur! Senere kommer ukens neglelakk og outfit!

Hvilke apper liker du? Har du noen av disse appene?

-thisisnotme ♥

2 kommentarer

har også spilt mye på booble shooter i det siste :-D
Har noen, jaa!

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits