Pudderet mitt...

Sorry, sorry, sorry! Nå har jeg ikke blogget skikkelig siden søndag. Jeg er så lei for det! Men dette er en skikkelig drittuke! Men masse prøver, lekser og proskjekter! Så det skal bli utrolig deilig med høstferie neste uke, virkelig!

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om pudderet mitt. Jeg viste det i innkjøpene mine for ikke så lenge siden, men jeg vil skrive litt om det!

Pudderet mitt heter Cream Puff. Det er fra Max factor og koster 109kr. Jeg stoler virkelig på Max Factor! Jeg tror nesten alt jeg har av sminke er derfra, nesten. Jeg føler det alltid er bra, og det koster heller ikke alt for mye.Positivt: Det gir et utrolig bra og naturlig resultat. Jeg føler ikke at huden min blir utsatt for tung sminke når jeg tar det på. Pudderet er heller ikke et vanlig pudder, men det dekker litt ekstra. Litt som en pudder-foundation, på en måte. Så da trenger jeg ikke bruke så mye foundation under. Kun litt. Det er heller ikke særlig dyrt!

Negativt: Pudderet er kanskje litt lyst... eller det er jo ikke noe ddumt med pudderet, men jeg burde kanskje ha valgt en litt mørkere. Men det jeg mener er at man må ta på en del for å se farge. Pudderet kunne vel kanskje også ha sittet litt lengre på huden.

Terningkast: 5-

vurdering: Jeg kommer garantert til å kjøpe det igjen, for det er et av de beste pudderene jeg har prøvd!Nå blir det "tangerudbakken" og derretter "Helt perfekt"!  Jeg anbefaler dere alle de programmene. Ps: De går på tv Norge. Tangerudbakken kl 20.30 og Helt perfekt kl. 21.30.

-thisisnotme ♥

3 kommentarer

det så bra ut :-)

SV//tusen takk<3
Det så bra ut :)
det så bra ut!

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits