Gjestebloggerens første innlegg

Ok, jeg vet egentlig ikke om det er greit for den supersøte eieren av denne bloggen at jeg blogger allerede nå, men det er det jo bare en måte å finne ut! Jeg skal altså blogge for ThisIsNotMe fra søndag til tirsdag , og da blir det sikkert en del snakk om meg selv (siden dere ikke kjenner meg, whoop), teater og at det endelig er ferie. Siden jeg ikke er noe flink med mote, tror jeg at jeg unngår å snakke om det. Sånn at ikke hele ryktet hennes blir ødelagt.

 

Kort om meg: Jeg heter Signe, er 15 (ok, ikke helt enda, men snart) og bor også i Stavanger. Tidligere har jeg hatt fire blogger og en piczoside. Den siste er fremdeles der ute et sted, men til mitt forsvar: jeg var ti. Jeg elsker teater, venner og å bruke (les sløse) penger på klær, mat og ting jeg ikke trenger. For øyeblikket er jeg med i Alice (moderne versjon av Alice in Wonderland), og dette er mitt andre stykke. På grunn av dette har jeg ikke noe sosialt liv utenom skole og teater. Ikke at det gjør meg noe, teater er digg. Det er ikke like digg når karakterene stuper pga dårlig planlegging i tillegg til ingen tid.
Jeg liker mat, venner, Tetris, TV, blogger, godteri, musikk og teater. Jeg liker ikke løk, å tape (spesielt i Tetris), skrekkfilmer, orddelingsfeil, personer som vinner over meg i Tetris og når mobilen eller PC-en streiker.
Hvordan jeg er som person? Glad pessimist, dvs at jeg klager mye, samtidig som jeg kan være irriterende glad. ThisIsNotMe kan sikkert forklare mer hvis dere lurer/hun orker.

Er det noe dere lurer på, er det bare å spørre! Kommer til å svare på søndag mest sannsynlig, siden det er da el jefè drar på tur. Det er forresten mitt nye kallenavn på ThisIsNotMe - sjefen, the boss, el jefè og sjef på alle andre språk som finnes på Google Translate.

- Signe

Gjestebloggeren i egen person. 

2 kommentarer

bra innlegg :)

Amalie

07.okt.2011 kl.23:22

Sv; T.G.I.F. betyr Thank god it's Friday :-)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits