http://kajakan.blogg.no/ - vurdering

Hei, håper dere har hatt en fin lørdag så langt! Som dere ser har jeg fått nytt design, og jeg er sååå fornøyd! Snart går turen på kino, for å se "friends with benefits"! Har store forhåpninger, så den bør være bra altså, haha <3

Kaja var den som  klarte å gjette rett på konkurransen i går, så her er en vurdering av bloggen hennes:

Første inntrykk: Kaja har et fint og ryddig design, noe jeg synes er viktig! Kaja virker som en veldig søt jente. Når jeg blar nedover bloggen ser jeg at hun skriver mest om mote, og det er jo selvfølgelig positivt!

Positivt med bloggen: Hun legger veldig ofte ut outfit bilder, noe de fleste liker. Hun har dessuten en kjempebra stil! Hun har en ryddig blogg, og god kvalitet på bildene!

Negativt med bloggen: Egentlig ikke så mye... Men Kaja kunne gjerne ha lastet opp bildene litt større, og i og med at hun tar så mange outfit bilder, så synes jeg hun kan skirve hvor klærene er fra. Hun kunne gjerne også skrevet litt mer om bloggen, i det lille avsnittet hvor man skriver ting, i høyre banner.

Min mening til slutt: Jeg har aldri vært inne på bloggen hennes før, men jeg kommer nok til å lese den! Og det sier vel litt? Det er jo det som trekker til seg lesere. At folk kommer igjen!

Terningkast: 4-5

 

Hva synes du om Kaja sin blogg?

-thisisnotme ♥

 

Én kommentar

KAJAKAN

08.okt.2011 kl.16:39

yeey :) takk for vurdering!

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits