10 ting frk. Gjesteblogger ikke kan

1. Tegne - Når jeg tegner, er det svært sjeldent at jeg orker å gjøre det ferdig. Hvorfor? Det ser ikke så veldig bra ut. Ender som ofte opp med pirater, fordi de kan ha en øyelapp. Å tegne to nesten symmetriske øyne er (for meg) umulig. Kunne postet en tegning her, men da er jeg redd for at dere ville fått varige men. Og det vil dere jo ikke, eyh?

2. Synge - Med mindre du syns ustemte fioliner og måker kombinert høres bra ut. 

3. Se bra ut på bilder - På 90 % av alle bilder som blir tatt med meg som motiv, ser jeg slik ut:

Fargene ble merkelige når jeg lastet de over på PCen, men dere skjønner tegninga. Jeg ser ganske skummel ut egentlig.

4. Skrive interessante ting - Dere kjeder dere sikkert. Hvis det hjelper: sjefen er tilbake på tirsdag kveld eller onsdag morgen. 

5. Huske ting - Jeg er typen som springer opp og ned trappene fordi jeg har glemt at jeg skulle et sted, og ikke aner hvor jeg har lagt alt jeg trenger. I tillegg er jeg kjempedårlig til å lete. Dårlig, dårlig kombo. 

6. Holde hodet kaldt når jeg spiller Tetris - Som noen kanskje har fått med seg, er jeg avhengig av Tetris. Og hvis jeg holder på å tape, eller gjør en feil, kommer det en tirade av ikke-så-fine ord, også kjent som banneord. 

7. Fordele arbeidsoppgaver over tid - Hvis jeg vet at jeg kommer til å ha en skikkelig hektisk uke, greier jeg aldri å gjøre noe i forveien slik at jeg får litt mer tid. Jeg sitter heller oppe kjempesent og gjør det ferdig dagen før. 

8. Spare - Har jeg penger, blir de helst brukt opp på stedet. Det verste er at jeg ikke tenker på at jeg bruker det heller, men plutselig har jeg bare 5 kroner igjen på bankkortet. Uten å ha kjøpt annet enn mat, godteri og ting jeg ikke trenger. En gang kjøpte jeg rosa hårruller. Hva i alle dager skal jeg med hårruller?

9. Rydde - Mitt rom er konstant rotete, fordi de få gangene jeg faktisk opparbeider nok energi til å rydde, finner jeg ting jeg har glemt av. Ergo jeg blir sittende og tenke på minner 

10. Danse - Jeg har en tendens til å falle/snuble/skade meg på annet vis når jeg danser. Ikke misforstå, jeg elsker det. Anbefaler bare andre om å holde seg unna, pga min manglende balanse. 

 

Kjenner dere dere igjen i noen av punktene?

- Signe

Én kommentar

åjada, det gjør jeg :-)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits