Hjemme fra prøveforestilling

Hei alle søte lesere! Kom akkurat hjem fra en prøveforestilling  på Alice (det var det andre laget som spilte).

I morgen blir første gang mitt lag spiller foran publikum, grugleder meg. Typisk om jeg faller og brekker noe (ironisk at lykke til heter "brekk et bein"), eller glemmer replikkene. Satser på at det går fint. Ehem.

Ellers sliter jeg med ettervirkningene av å legge meg klokken 4 i natt. Hadde ikke noen god grunn heller, loka bare på Internett og spilte TETRIS. Shit, jeg er altfor avhengig av det. Tror jeg har nevnt det i hvert innlegg. Uansett, fikk vite av en av dere søte lesere at bloggen (han her) lå på topp hundre i Stavanger, noe som er kjempegøy! Gleder meg til å fortelle det til el jefé, hun har jobbet kjempemye med denne bloggen. 

Tenkte forresten at jeg skulle ta noen bloggvurderinger. Vil du at jeg skal vurdere din blogg? Legg igjen adressen i kommentarfeltet! Er ikke helt sikker på hvor mange jeg kommer til å vurdere enda, får se hvor mange som vil bli vurdert. 

Vi blogges snart!

-Signe

Én kommentar

//sv: tusen takk, hihhi :)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits