Sminke fra E.L.F!

Hei, dere! Nettopp kommet hjem fra skolen. Sitter å gomler i meg cherios mens jeg sjekker facen! Etterpå skal jeg gjøre et tonn med lekser, og derretter sitte barnevakt! Okey... Herregud, nok oppramsing, og til poenget!!

Jeg har sett meg ut på E.L.F sminke fra www.eyeslipsface.com, og jeg lurer på om jeg skal bestille noe der! Det er jo helt ufattelig billig. Mye koster kun 13 kr, andre ting koster gjerne 50-60 kr! Men til den prisen vet jeg ikke om det er noe bra sminke. Jeg har lest om mange som har prøvd det, og det ser ut til at de fleste er veldig fornøyde. Så jeg tenkte å bare gi det en sjans. Er det dårlig, har jeg jo ikke brukt en formue heller! Det ser jo så bra ut, og jeg klarer ikke å motstå billige ting!

Her der det jeg tror jeg skal bestille:

Liquid Eyeliner

Dipliner;  13,32 kr!

Lipstick; 31,08 kr

 

Blush; 31,08 kr

 

foundation; 57,52 kr

 

Dette tror jeg at jeg skal bestille! Dere skal selvfølgelig få vite min vurdering av sminken, men nå vil jeg vite om dere har prøvd det!

Hvis du har prøvd E.L.F sminke før, hva synes du?

-thisisnotme ♥

3 kommentarer

Tora<3

18.okt.2011 kl.16:00

Fin Sminke !:-D Kan du legge ut noen konkuranser, hvor elf sminke er til premie ? hehehehhe<333

og hva er siden du kjøper det på? <3

Tora<3

18.okt.2011 kl.16:01

hahahah tulla, såg det nå ;)

Andrea & Mari

18.okt.2011 kl.16:05

har noko sminke fra elf, ganske bra egentlig :)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits