mine hårprodukter !

Hei, dere! Håper dere har hatt en fin lørdag, så langt! Det har jeg hatt! Men nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg bruker i håret mitt !<3

Hårkuren min, shampoo og balsam:Det jeg har tenkt på litt i det siste, er at håret blir jo mye mer slitt på vinteren! Det slites av skjerfene og lunene man tar av og på oss hele tiden ogtempraturforskjellene (kaldt ute, og varmt inne). Derfor er det lurt å ha en god hårkur, slik at håret holder seg! 

Min er fra Just Glow! Den er veldig bra, og hjelper mot tørt og slitt hår! Etter å ha brukt den i kun et par uker, merker jeg store forskjeller. Jeg bruker hårkuren ca. 2 ganger i uken.


Den lukter utrolig godt også!

 

Så var det balsam og shampoo. Jeg bruker define. Den lukter godt, og virker veldig bra. Jeg liker å ha det samme merket i shampoo og balsam, sånn at jeg ikke utsetter håret mitt for mange forskjellige parfymer.

Jeg vasker forresten håret ca. annen hver dag. Jeg synes det blir fort slitt hvis jeg gjør det hver dag.

Det var det jeg bruker!  I morgen kommer et likt innlegg bare om det jeg bruker i ansiktet!

Ha en veldig fin kveld søte lesere!<3

Hvilke merker bruker du?

-THISISNOTME ♥3 kommentarer

stilig!

Silje karina ♥

22.okt.2011 kl.19:28

kjekt å vite =)
kult :)

jeg bruker litt forskjellig :)

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits