Mine hudprodukter!

Hei, alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg! I dag har dagen egentlig vært utrolig daff. Har egentlig ikke gjort en dritt, bortsett fra kirka da!

Tenkte å forstette der jeg slapp i går. I går hadde jeg mine hårprdukter, og nå er det hud.

Ditte bruker jeg:

Disse maskene bruker jeg annen hver dag. Da pleier jeg å bytte annen hver uke på de to maskene. Så da bruker jeg den øverste annen hver dag i en uke, og så bytter jeg.  Disse maskene bruker jeg for å få en ren, fuktig og frisk hud. Jeg synes de funker ganske bra, og jeg føler meg "frech" når jeg har tatt masken.  Begge maskene er fra Hearbalife.


Denne fuktighetskremen fra Garnier bruker jeg  HVER dag, under sminken! Jeg føler meg veldig ren med denne kremen under sminken. Det gir et bra underlag og gjør huden klar for sminke. Man får et mye mer naturlig resultat når man bruker fuktighetskrem under sminken!


Denne kremen her, også kalt kvisekverkeren. Den er fra the body shop i merket green tea. Jeg tar denne på hver kveld, i håp om at den skal funke. Egentlig funker den ikke så veldig bra, men jeg bruker den for det om! Haha, jeg vet! Men jeg er veldig godtroende, dessuten lukter den godt, og jeg føler meg frisk når jeg legger meg til å sove med den!

Det var de hudproduktene jeg bruker! Det kommer sikkert flere innlegg i denne "serien", men da blir det nok "mine tannproduker", "mine kroppsprodukter" eller "mine leppeprodukter". Vi får se!

Har du noe av det samme?

-THISISNOTME ♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits