Superwomen; Beyoncè

BØ!! Da var helgen snart slutt, og jeg starter mandagen med musikkprøve! Deilig ass, kunne ikke blitt bedre!! Lærerne er sååå snille som setter opp prøver på mandager, slik at vi må øve i helgen! (for dere som ikke skjønte det, så var det ironi asså )!

Neste superwoman er Beyonce! For meg er hun den sterkeste kvinnen i verden! Hun er så taltenfull, og dyktig! Hun er så utrolig pen og hun har en utrolig bra personlighet (kjenner henne ikke, asså). Beyoncè er kanskje den kvinnen jeg forguder aller mest i hele universet (utenom mamma). Jeg kan liksom begynne å gråte av å høre på tekstene hennes som hun synger, eller se en youtubevideo av henne! Hun gir meg frysninger, virkelig. Beyoncè virker utrolig ekte! Hun er ubeskrivelig pen, på en ekte måte! Uten all den botoxen og exetra (jeg er i slaget i dag!).

Hun er helt fanstastisk, og jeg som sagt så forguder jeg henne!!

 

Skjer med at JB skal være på basketkamp med alle mine superwomen!!

 

For dere som ikke visste det, så er Beyoncè gravid! Skulle likt å hatt henne til mor! (ikke at det er noe galt med min mor asså)!! Ska sei! Jeg liker å snakke i parantes i dag, jeg!

Hva synes du om Beyonce?

-THISISNOTME♥

5 kommentarer

Ragni F- kommenterer tilbake ;)

31.okt.2011 kl.15:24

elsk ♥
hun er sykt flink! digger henne :)
Ho e pen!
elsker henne!! <3

Martine & Ingvild

01.nov.2011 kl.22:19

Beyonce er kjempeeee konge! Digger henne :-D

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits