ønskeliste 2011

Hei, alle sammen! Jeg vil bare si hvor takknemelig jeg er. Men mine 756 kommentarer gjennom hele bloggen og cirka 995 sidevisninger på en måned kan jeg ikke gjøre noe annet enn å takke dere. Jeg vet at bloggere som Andrea, Anna og Erica får kanskje 200 kommentarer på hvert innlegg, og at jeg har fått 756 kommentarer på ett år. Men jeg synes det er bra jeg! Jeg har også hatt litt dårlig samvittighet i det siste. Jeg ser at folk har klikket inn på bloggen min, uten at jeg har blogget noe særLIG! Og i nesten hvert innlegg klager jeg over hvor travelt jeg har det, men jeg skal skjerpe meg. For dere som leser bloggen min sin skyld! Dere er best, og jeg er så glade i dere! (selvom jeg ikke kjenner dere da...).

Nå er det faktisk bare 47 dager til jul! Haha, jeg vet ikke hva det er, men jeg har fått skikkelig julestemning allerede! Så er jeg alltid tidlig ute med å lage ønskeliste! Her er noe av det jeg ønsker meg:penger, jazzsko, sysjamas, viva la juicy farfyme, store ringer, halser, treningstøy, klær, skoleveske i brunt skinn, tivoliradio og mye mer!

 

Nå er jeg utrolig trøtt!! Natta <3

-THISISNOTME

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits