Superwoman; Lea Michele

Hei, alle sammen!

Fant ut at jeg ikke hadde tatt den siste superwoman så jeg tar henne nå. Den tredje kvinnen er Lea Michele, eller bedre kjent som Rachel Beey i Glee. Og ja, jeg vet at hun bare (tror jeg) er kjent for tv-serien, men jeg måtte bare ta henne! Hun har jo også spilt på broadway siden hun var åtte år gammel.

Lea er en så utrolig stor inspirasjon for meg! Hun synger helt fantastisk, og da mener jeg FANTASTISK! Herregud! Jeg begynner liksom å grine hver eneste glee-episode når hun synger! Jeg bare ELSKER henne. Jeg synes hun er et flott forbilde, for hun viser at man virkelig kan ha et talent, og bety noe selvom man ikke er populær. (ok, dette er i serien, ikke i virkeligheten). LOVE HER!!!!

Hva synes du om henne?

-THISISNOTME ♥

 

8 kommentarer

Jeg bare digger henne! <3

Ragni F- kommenterer tilbake ;)

09.nov.2011 kl.19:28

elsk♥
digger henne!
pen og flink til å synge♥
ho er pen! har ikke hørt ho synge da :S men skal skjekke det ut nå :D

Malin-KOMMENTERER TILBAKE!!!!

14.nov.2011 kl.10:35

Bloggen som interesserer deg? Hva faen? Den suger ræva!

vilde

15.nov.2011 kl.14:50

stikk malin !! denne bloggen eie ! <3

faen ta deg, malin!

18.nov.2011 kl.01:59

malin, kem faen tror du at du e, komme her me de stygge komentarene dine, pell deg vekk. ingen så bryr seg. foresten va innom bloggen din, verste bloggen eg har sett. suskenbarne mitt e 7 år å tilåme hu har bedre blogg en deg.

lol te deg !

trodde du va någe der ????

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits