4 ting som IRRITERER meg...

Hei, alle sammen! Lenge siden sist, jeg vet! Ikkje bra!  Men jeg har ikke ant hva jeg skulle ha blogget om! Jeg er helt tom for inspirasjon... Men nå tror jeg at jeg har en del ideer i hodet, så det SKAL bli vanlig blogging framover! Denne uka som kommer har jeg heller ikke prøver, eller en norskstil, men det teller ikke. Så da har jeg ikke det å skylde på heller!

Jeg tenkte jeg skulle si 3 ting som irriterer meg veldig mye.

1. Når jeg sier noe langt til noen og det de svarer "HÆ?" . De hørte ikke hva jeg sa!!!Det irriterer meg såååååå mye, virkelig! Jeg må si ting, til spessielt mamma minst 2 ganger!

2. Når noen bevisst skryter av seg selv. At de liksom legger om til at vi skal skryte av dem! Det er utrolig irriterende!!!

3. Når lærere gir oss anmerkning for å komme for sent, når vi kom kanskje 10 sek etter de har lukket døra, mens når de kommer forsent ( 5-10min) så begynner de bare på timen, og unnskylder seg ikke en gang!

4. Når noen synger/mimer til en sang, selvom de ikke kan teksten! Lær deg teksten før du synger den!!!

 

Dette var bare noe! Det er utrolig mye som irriterer meg, har jeg funnet ut! Men jeg irriterer sikkert like mye selv, og gjør nok disse tingene selv!

Nå er jeg utrolig trøtt, så jeg gleder meg til å sove. Jeg vil avslutte innlegget med å si GRATULERER MED FARSDAGEN, VERDENS BESTE PAPPA! ♥

-THISISNOTME ♥

3 kommentarer

Malin-KOMMENTERER TILBAKE!!!!

14.nov.2011 kl.10:34

Eh, lol?

vilde

15.nov.2011 kl.14:48

den komentaren va sååå unødvendi, syns de va et bra innleg !!

tora

16.nov.2011 kl.14:58

hahahahhaahahhahah malin ! du trenger ikke lese det viss du ikke vil da ! LOL

Skriv en ny kommentar

thisisnotme

thisisnotme

14, Stavanger

Hei, jeg er en 14 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Venner, dans og musikk er en stor del av livet mitt. Jeg blogger ikke om meg selv, men mote,sjønnhet,musikk og sminke. Takk for at du stakk innom <3

Kategorier

Arkiv

hits